Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze spontane, vriendelijke vrouw heeft een lengte van 1.63m en een stevig postuur. Ze is een trouwe kerkganger bij de Christelijk gereformeerde kerk, maar staat open voor andere kerkelijke richtingen. Ze is academisch geschoold en is werkzaam geweest in de medische sector. Ze is sinds 5 jaar weduwe. Haar 2 zonen zijn uitwonend, maar ze heeft wel het gezelschap van 2 honden. Roken doet ze niet en drinken ook niet.

Ze wandelt dagelijks met de hondjes en speelt piano. Ze houdt het nieuws bij, leest kranten en houdt van een interessant gesprek. Politiek en maatschappij hebben haar interesse en ze heeft een brede belangstelling. Ze heeft zelf een camper waarmee ze geregeld op stap gaat met een groepskampeerreis.

Bij deze spontane vrouw weet je wat je aan haar hebt. Ze is eerlijk, vriendelijk, oprecht en humoristisch. Ze is goed in het regelen van zaken en voert graag gesprekken met anderen. Graag zou ze kennismaken met een opgewekte, vriendelijke, intelligente man, een maatje, om samen wat te ondernemen, of eropuit te gaan of gewoon van elkaars gezelschap te genieten. Afstand is voor haar geen bezwaar. Ze woont in het mooie Drenthe, is opgegroeid in Amersfoort.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.