Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze fitte, vitale vrouw heeft een lengte van 1.67m en een normaal postuur. Ze is gelovig en bezoekt regelmatig kerkdiensten van de PKN in Zwolle. Aan de universiteit heeft ze gezondheidswetenschappen gestudeerd en is werkzaam geweest als verpleegkundig specialist/manager.

Haar hobby’s en vrijetijdsbestedingen zijn: zingen, tekenen, wandelen en lezen. Ze houdt van oude muziek en bezoekt graag concerten (barokmuziek, muziek uit de renaissance). Vooral rustige muziek kan ze waarderen. In het ISK-onderwijs maakt ze zich nuttig als vrijwilliger en humor is voor haar van belang om de zwaarte der dingen te verlichten.

Reizen vindt ze leuk – heeft ook veel gereisd – maar het is geen must. Wat dichter bij huis kan ze zich ook prima vermaken. Zo vindt ze het ook leuk om regelmatig een museum te bezoeken. Andere culturen hebben haar interesse.

Ze omschrijft zichzelf als vriendelijk, evenwichtig en sociaal, integer en zelfstandig. Ze heeft een brede interesse en is geïnteresseerd in de wereld om zich heen. Ze is positief ingesteld en is een tevreden persoon. Ze houdt van filosofie, nieuwe inzichten en is leergierig. Graag zou ze een man ontmoeten met wie ze een gesprek met diepgang kan voeren.

Wederkerigheid en ‘er voor elkaar zijn’ staan bij deze vrouw hoog in het vaandel.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.