Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Via Samen Verder hebben mijn man en ik elkaar leren kennen. Wie zijn wij? Wij zijn
Davy en Rina Apituley­-Bulsink en zijn straks in juli 2 jaar getrouwd. Maar hoe hebben
wij elkaar dan leren kennen?
Eind maart 2020 kregen wij allebei een berichtje met een voorstel vanuit Samen Verder.
Beiden zijn wij hiermee akkoord gegaan. En zo kwam begin april van dat jaar onze eerste date.

Davy was hierin gelijk een heel open boek en eerlijk gezegd was het geen liefde op het eerste gezicht,
maar vooral nieuwsgierigheid naar het geloof van elkaar.
Later in die week belden we regelmatig en gingen de appjes ook over en weer. Zo ontstond ons eerste contact, daaruit volgde al vrij snel een tweede date, voor Davy werd het toen al duidelijk: hier wil ik wel mee verder. Het gebeurde regelmatig dat hij zomaar langs kwam. Davy belde mij (Rina) dan op en zei: “Ik ben in de buurt, kan ik even langskomen?” Na de 3e officiële date werd het voor mij (Rina) ook duidelijker: dit is de man met wie ik mijn leven wil delen. 2 Juli
2020 kregen we officieel een relatie. Omdat wij beiden al wat ouder waren, besloten we om niet te lang te wachten. In september van 2020 zijn we verloofd en 1 juli 2021 zijn wij getrouwd. Nu hopen wij begin november voor het eerst papa en mama te worden. Wij hebben elkaar ontmoet dankzij Samen Verder.