Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact opnemen? Bel: 088-1303400
Relatiebureau op christelijke basis

Over ons

Liefde is toch wel een van de belangrijkste dingen in het leven. Het kan zomaar op uw pad komen, maar soms blijft dat pad te leeg. Om het lot dan zelf een handje op weg te helpen zijn wij er voor u. Sinds 1986 bevorderen en stimuleren wij ontmoetingen tussen mensen die op zoek zijn naar die ene grote liefde, waarbij het geloof een belangrijke rol speelt.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het grootste én goedkoopste christelijk relatiebureau dat Nederland rijk is. In die tijd hebben we al tienduizenden mensen succesvol geholpen, getuige ook de vele succesverhalen. Een slagingspercentage van maar liefst 70%! Voor iedereen is er een dus een leuke match!

Persoonlijke begeleiding

We gaan verder dan alleen het stimuleren van een leuke ontmoeting. We zijn er voor u bij het vinden van een geschikte partner, maar staan ook voor u klaar met tips en tricks en willen ook altijd eventuele persoonlijke begeleiding bieden als uw relatie inmiddels een feit is. En omdat liefde geen leeftijd kent, hebben wij ook geen leeftijdsgrens opgesteld.
De singles die door ons de liefde vinden of hebben gevonden variëren van 25 to 86 jaar. Ook belangrijk is dat uw privacy bij ons altijd in goede en veilige handen is.

Altijd en overal bereikbaar

Onze consulenten zijn overal en verspreid door heel Nederland op zoek naar uw liefde. Daardoor zijn we altijd en overal bereikbaar voor alle gezindtes. U hoeft ze zelf niet op te zoeken, ze komen graag bij u op bezoek.

Méér dan 70%
slagingspercentage
Consulenten
door heel Nederland
Op basis van
persoonlijke bemiddeling