Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400
USP icoon
Deskundige en discrete persoonlijke bemiddeling
USP icoon
Wij komen bij u
USP icoon
Wij bemiddelen voor alle gezindten
USP icoon
Slagingspercentage van meer dan 70%

Bent u op zoek naar de liefde van uw leven? Ons betrouwbare team matchmakers staat voor u klaar! Benieuwd hoe we bij Samen Verder te werk gaan? Wat u van ons kunt verwachten? Liefde mag dan wel maatwerk zijn, ieder proces heeft dezelfde start. 

De eerste stap

Hoe het begint

U wilt niet langer alleen zijn, u zou graag een christelijke partner vinden om uw leven mee te delen. In voor- en tegenspoed. Een maatje, iemand om voor door het vuur te gaan. Maar die partner vinden, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In het dagelijks leven is de kans klein dat u iemand ontmoet die bij u past en openstaat voor een relatie. U wikt en weegt over het inschakelen van hulp, verzamelt moed en vraagt een brochure van Samen Verder aan. Daarmee is de eerste stap in de zoektocht naar de liefde gezet.

Vraag brochure aan

En dan…

Stap 2: Zodra uw brochure aanvraag bij ons binnen is, gaat ons team aan de slag: allereerst sturen wij onze brochure via de post naar u op.

Stap 3: Wij geven u de tijd om de brochure te lezen, en nemen ongeveer een week na ontvangst contact met u op om te horen of u het avontuur aan wil gaan.

Stap 4: We willen u graag leren kennen en maken een afspraak voor het intakegesprek om op korte termijn uw levensvisie, interesses, normen en waarden en hobby’s uitgebreid te bespreken. Wat maakt u tot wie u bent? Wat zoekt u in een partner? Wat verwacht u van de toekomst?

Stap 5: Een van onze consulenten komt bij u thuis langs om al het bovenstaande (en nog veel meer) te bespreken. Waarom bij u thuis? Omdat ook uw huis en de spullen die erin staan ons een indruk geven van wie u bent, en die informatie kunnen we weer gebruiken bij het vinden van een match. Daarbij is het makkelijker om open te zijn in de vertrouwde omgeving. Tijdens het bezoek, dat ongeveer twee uren duurt, vullen we samen een vragenlijst in over u en uw wensen.

Stap 6: Onze consulent maakt een verslag van het bezoek en stelt een profiel op.

Stap 7: Nu wordt het menens! Ons team legt uw dossier naast de dossiers van mannen of vrouwen die ook bij Samen Verder staan ingeschreven. Liefde is maatwerk, er komt bij Samen Verder geen computerprogramma aan te pas. Ook zetten we geen gegevens of foto’s online. Onze matchmakers vergelijken de dossiers en kijken of er een match bijzit.

Stap 8: De spanning stijgt… We hebben een match! Hoe lang het bereiken van deze stap duurt na het bezoek van onze consulente verschilt per persoon, maar u krijgt minimaal vier voorstellen tijdens uw inschrijfperiode.

Stap 9: We sturen het profiel van uw potentiële match naar u op. Naam, foto’s en contactgegevens ontbreken op het profiel. Wel komt u de leeftijd en hobby’s van uw match te weten.

Stap 10: Ziet u het wel zitten om met uw match een drankje te doen? En wil de gematchte persoon u ook leren kennen? Dan worden er telefoonnummers uitgewisseld, zodat u een afspraak kunt maken om elkaar te ontmoeten. Ons advies is om dit zo snel mogelijk te doen.

Stap 11: Het moment is daar: u gaat op date! Is er een klik? Wauw! Natuurlijk zijn wij net zo blij als u dat de date een succes was en er een tweede date gepland staat. Gaat u samen verder? Dan laten we u (even) ‘los’. Natuurlijk houden we wel een vinger aan de pols en zijn we ontzettend benieuwd hoe dit zich ontwikkelt! Zolang u bij ons ingeschreven staat, blijven wij uw adviseur en kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Blijkt de klik niet sterk genoeg of was er helemaal geen klik? Dan gaan we terug naar de dossiertafel (stap 6).

Zij gingen u voor én samen verder!

Hemelhoog is uw liefde, tot aan de wolken reikt uw trouw. (Psalmen 57:11)

"Een wonder"

"Op professionele wijze hebben ze mij geholpen in het zoeken van een partner en het is gelukt! Ik heb weer een lieve vrouw mogen ontmoeten. Een wonder! Zo hebben wij dat samen ervaren."

"Hoopvol voor de toekomst"

"Beste Tineke, Het is zondagavond en wij (Henk en ik) zitten samen bij mij op de bank. We willen jou laten weten dat we het heel goed hebben samen."

"Binnen 1 jaar een relatie"

"De hulp van Samen Verder heeft als resultaat dat ik binnen 1 jaar een veelbelovende relatie heb met een christelijke vrouw van mijn leeftijd. Professionaliteit bij de intake, er wordt uitgebreid beschreven wie je bent en wat je zoekt; Vriendelijke ondersteuning tijdens het dating-traject. – Peter"

"We willen samen verder gaan."

"Heel, heel hartelijk dank voor jullie bemiddeling…!!! Het is ongelofelijk maar waar, we willen samen verder gaan. We zijn erg gelukkig met elkaar… En uiteraard prijzen we Samen Verder nu bij iedereen aan."

Hoge slagingskans in uw zoektocht naar de liefde

Soms is ons eerste voorstel meteen dé match, maar ook als dat niet het geval is, lukt het ons in meer dan 70% van de gevallen toch om die match te vinden. Huwelijken (en soms ook kinderen) volgen. Fantastisch! We hoeven u vast niet te vertellen dat we ontzettend trots zijn dat we hier (al bijna 35 jaar!) aan mogen bijdragen. Al meer dan tienduizend mensen zijn gelukkig in de liefde na onze bemiddeling.

Waarom Samen Verder?

USP icoon

Deskundige en discrete persoonlijke bemiddeling

  • Een van de langst bestaande en meest ervaren relatiebureaus in Nederland
  • Uw privacy telt: geen gegevens of foto’s online
USP icoon

Wij komen bij u

  • Waar in Nederland u ook woont: wij komen bij u thuis
  • Persoonlijk contact met onze betrouwbare consulenten
USP icoon

Wij bemiddelen voor alle gezindten

  • Voorstellen worden zorgvuldig gedaan door ons team van deskundige consulentes
  • Wij zoeken een partner die op dezelfde manier als u in het geloof staat
USP icoon

Slagingspercentage van meer dan 70%

  • Al meer dan tienduizend mensen succesvol naar de liefde bemiddeld
  • Minimaal vier matchvoorstellen per inschrijfperiode
Meer over ons