Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Rinze en Antiena hebben elkaar gevonden door bemiddeling van Samen Verder. Zij vertellen graag hun persoonlijk verhaal:

Antiena: “Begin vorig jaar schreef ik mij in bij Samen Verder, ik was klaar voor het vinden van een nieuwe liefde. Enkele maanden later kreeg ik het profiel van Rinze doorgestuurd, een match was gemaakt! Het moment dat ik zijn profiel las werd ik van binnen al diep geraakt over wie hij was. Diezelfde dag hebben we gelijk gebeld”.

Rinze: “Vanaf onze eerste date voelde het meteen goed tussen mij en Antiena. We hadden veel overeenkomsten en hadden veel dezelfde dingen meegemaakt, zo konden we veel met elkaar delen. Je staat heel anders in het leven dan vroeger, door de dingen die je hebt meegemaakt. Het is bijzonder om weer verliefd te worden, het kan nog steeds!

“Beiden zullen we het iedereen aanraden om met Samen Verder op zoek te gaan naar ware liefde. Op professionele en respectvolle wijze word je ondersteund in jouw persoonlijke zoektocht. Uiterlijk was voor ons beiden niet belangrijk en ook bij Samen Verder ligt hier niet de focus”.

Antiena is ingeschreven door Tineke en Rinze is ingeschreven door Yvonne. Beide matchmakers werken al jarenlang samen en hebben deze mooie match na goed overleg samen kunnen maken. Het geeft iedere keer weer een goed gevoel als de relatieconsulentes een bijdrage kunnen leveren aan het liefdesgeluk van 2 mensen. Als relatieconsulent bouw je een vertrouwensband op met je cliënten. Je weet net iets meer van iemands achtergrond en verleden. Hoe mooi is het dan om te zien hoe 2 mensen een nieuwe liefde vinden in elkaar.