Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact opnemen? Bel: 088-1303400
Relatiebureau op christelijke basis

Christelijke datingsite Samen-Verder

relatiebureau-samen-verderEnkele jaren geleden kregen wij van de partnerzoekenden die bij ons bureau staan ingeschreven de vraag of we naast de persoonlijke bemiddeling ook een christelijke datingsite konden exploiteren.

Wij hebben de christelijke datingsite laten bouwen, maar wat bleek!!, de christelijke persoonlijke bemiddeling had veel betere resultaten.

Op de christelijke datingsite klopten heel vaak de verhalen niet of er stonden foto,s op van 10 jaar geleden’of nog meer verouderd.

Ook op een christelijke datingsite kan iedereen zich aanmelden.

Bij de christelijke persoonlijke bemiddeling hebben wij eerst iedereen gesproken en bezocht. Alleen als jonge mensen nog bij de ouders wonen of mensen nog inwonende kinderen hebben ontmoeten wij ze ergens anders, maar in ieder geval hebben we iedereen gezien.

De christelijke persoonlijke bemiddeling bestaat sinds 1986 en we hebben nog nooit akelige dingen meegemaakt, terwijl we toch al meer dan 10.000 mensen bemiddeld hebben.

In de korte tijd dat we de christelijke datingsite hadden kwamen we zoveel dingen tegen die niet klopten, ondanks het feit dat het een christelijke datingsite was,

We moesten er daarom wel mee stoppen en derhalve verwijzen wij u graag door naar onze persoonlijke bemiddeling

Het is voor alle leeftijden en voor alle geloofsrichtingen, zowel in heel Nederland als ook in België en West-Duitsland.
Van uw specifieke wensen wordt een inventarisatie gemaakt.
U krijgt de volle aandacht.
Uw privacy is gegarandeerd.

 

Méér dan 70%
slagingspercentage
Consulenten
door heel Nederland
Op basis van
persoonlijke bemiddeling