Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact opnemen? Bel: 088-1303400
Relatiebureau op christelijke basis

Hoe gaan we te werk?

U bent op zoek naar uw perfecte match. Maar wat moet hij of zij dan hebben om uw hart te veroveren? En dan gaat het natuurlijk verder dan alleen het uiterlijk.

We hebben heel veel leuke, gezellige mannen en vrouwen die zich bij ons hebben ingeschreven. Van jong tot wat ouder. Maar allemaal met één ding in het gemeen: het christelijk geloof.

Van kennismaken tot die eerste ontmoeting

Om dé ideale match voor u te vinden, willen wij eerst u graag leren kennen. Wat zijn uw interesses, uw levensbeschouwing, uw normen en uw waarden? En wat maakt u tot wie u bent? En wat zoekt u in uw toekomstige partner, naast het geloof?

Als we een goed beeld van u hebben gaan we uw gegevens vergelijken met de mannen of vrouwen die ook ingeschreven zijn bij Samen Verder. Hebben we een match gevonden, dan stellen wij diegene aan u voor.

Relatiebemiddeling

Zo lang u bij ons ingeschreven staat blijven wij uw adviseur. U kunt altijd bij ons terecht met alle soorten vragen. Bijvoorbeeld vlak voordat u op uw eerste date gaat. En natuurlijk zijn wij net zo blij als u wanneer de eerste ontmoeting een succes was en er een tweede date is gepland! En gaan jullie samen verder? Dan kunnen wij u desgewenst ook blijven helpen met adviezen. Lees ook onze tips!

Uw voordelen

Naast het mogelijk vinden van uw grote liefde zijn er nog een aantal mooie voordelen voor u:

Het vinden van een passende gelovige partner begint met Samen Verder

Wij zijn het meest ervaren christelijke relatiebureau van Nederland
met reeds meer dan 10.000 mensen succesvol bemiddeld!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact opnemen
Vrijblijvend contact sluit
Of bel ons direct op: 088-1303400

Zij gingen ook Samen Verder

We zijn sinds 1986 al actief om christelijke singles samen te brengen. Veel van hen zijn nu al jaren gelukkig samen! Een aantal van deze succesverhalen willen we graag met u delen. Zelf uw eigen succesverhaal maken en uw grote liefde vinden? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Méér dan 70%
slagingspercentage
Consulenten
door heel Nederland
Op basis van
persoonlijke bemiddeling