Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Ben je op zoek naar een ondernemende, ietwat avontuurlijk man? Dan is dit een leuke match voor jou. Een grote hobby van hem is motorrijden. Hij houdt van actieve vakanties en heeft een cursus parachute-springen gedaan. Meestal staat hij echter met beide benen op de grond.

Deze man heeft een lengte van 1.86m en een normaal postuur. Hij is een trouwe kerkganger bij een PKN-gemeente, heeft de opleiding bouwkunde gedaan en is werkzaam als technisch tekenaar.

Hij onderhoudt graag sociale contacten en bezoekt graag vrienden en familie. Ook helpt hij regelmatig vrienden of familie bij het klussen. Verder houdt hij van bordspelletjes en gamen. Hij is sportief en gaat 3 keer per week naar de sportschool.

Hij heeft een brede interesse en staat voor veel dingen open. Samen met een partner onderneemt hij ook graag leuke dingen.

Hij is oprecht, eerlijk en betrouwbaar, meelevend en kan goed luisteren. Hij is iemand die niet snel op de voorgrond treedt, maar houdt wel van gezelligheid. Tot slot is hij leergierig, heeft een brede interesse en wil graag kennis vergaren. Familie is belangrijk voor hem.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.