Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze hartelijke vrouw heeft een lengte van 1.73m, een slank postuur en een verzorgd uiterlijk. Na haar scheiding heeft ze de tijd genomen om haar eigen leven weer op te bouwen en nu is de tijd daar gekomen dat ze zich weer voor een nieuwe liefde in haar leven kan openstellen.
Ze is lid van de Nederlandse Gereformeerde Kerken en bezoekt met regelmaat de kerkdiensten. Ze voelt zich een kind van God en het geloof speelt een belangrijke rol in haar leven.

Deze vrouw is op Hbo-niveau werkzaam in het onderwijs en daarnaast past ze één dag per week op haar kleinkind. In haar vrije tijd houdt ze van fietsen, wandelen en varen. Ze gaat graag naar het strand en houdt van koken. Ze heeft leuke vriendinnen waar ze graag mee afspreekt en vindt het gezellig om op een terras wat te eten of drinken.

Thuis kan ze zich vermaken met een goed boek, of met het luisteren naar muziek.

Ze gaat ook graag op vakantie en kan genieten van allerlei verschillende soorten vakanties.

Zij omschrijft zichzelf als stabiel, evenwichtig en hartelijk. Ze kan zichzelf goed vermaken en zoekt een man die ook een eigen leven heeft. Ze is zorgzaam en ziet deze eigenschap ook graag bij een partner. Verder is ze eerlijk, open en spontaan en heeft ze gevoel voor humor. Ze is nieuwsgierig en kan goed luisteren. De man die ze zoekt heeft een Hbo-denkniveau en een sportief uiterlijk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.