Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze vrouw heeft een lengte van 1.69m en een slank postuur. Ruim 20 jaar geleden is ze gescheiden. Ze heeft de tijd genomen om haar leven weer op de rit te krijgen, maar nu is de tijd gekomen dat ze graag weer haar leven met een partner wil delen.

Deze muzikale vrouw heeft het conservatorium gedaan en is werkzaam als muziekdocent en organist. Ze is een trouwe kerkganger (PKN Hervormd), maar staat ook open voor iemand van een andere kerkelijke richting.

Ze heeft 2 volwassen kinderen die elk een relatie hebben en is ook oma van een paar prachtige kleinkinderen.

In haar vrije tijd is ze graag buiten, ze houdt van tuinieren, wandelen en fietsen en zingt in een koor. Ook houdt ze van lezen, handwerken en puzzelen Ze vindt het leuk om af en toe op een terrasje te zitten, naar een museum te gaan of naar een mooi concert.

Qua karakter kun je deze vrouw omschrijven als serieus, eerlijk, meelevend, vriendelijk en behulpzaam. Ze staat positief in het leven en staat graag voor anderen klaar. Ze heeft gevoel voor humor en houdt van gezelligheid. Het voeren van een goed gesprek is belangrijk voor haar, ook over het geloof.

Ben jij die man die net zo positief in het leven staat als deze vrouw en spreekt haar profiel je aan? Neem dan contact op met Samen Verder en misschien kunnen jullie er in de toekomst voor elkaar zijn en samen door het leven gaan.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.