Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze sociale weduwnaar heeft een groot sociaal netwerk van vrienden en kennissen. Hij houdt van gezelligheid en mensen om zich heen. Hij heeft z’n leven goed op de rit, met een leuk huis en goede contacten met familie, vrienden en kennissen. Toch mist hij af en toe een maatje, een persoon met wie hij een verbinding aan kan gaan, wie af en toe een arm om hem heen slaat en voor wie hij er kan zijn.

Hij is gelovig, leest regelmatig uit een dagboek “een handvol koren” en bidt regelmatig. Hij komt oorspronkelijk uit een reformatorisch gezin. Op dit moment is hij geen trouwe kerkganger en is hij niet bij een kerk aangesloten. Hij staat er wel voor open om samen met iemand weer regelmatig naar de kerk te gaan. Hij zou zich thuis kunnen voelen bij een Hervormde gemeente, of een vergelijkbare kerkelijke richting.

Deze man heeft een veelzijdig werkzaam leven geleid. Zo heeft hij eerst bij een scheepswerf gewerkt. Daarna heeft hij bij een autobedrijf gewerkt en tot zijn pensioen heeft hij in de horeca gewerkt, hoofdzakelijk als bezorger van maaltijden. Al zijn werkzaamheden heeft hij met veel plezier gedaan.

Qua karakter is hij rustig en meegaand. Hij is zorgzaam en gevoelig en geïnteresseerd in de ander. Hij zou graag kennismaken met een lieve, verzorgde vrouw, die eerlijk en respectvol is en liefde kan overbrengen. Hij rijdt graag auto, dus de woonafstand is voor hem geen issue.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.