Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Als je op zoek bent naar een lieve, handige, sportieve man, dan is dit misschien de man die je zoekt. Hij is eerlijk en betrouwbaar en staat voor iedereen klaar. Hij wil iedereen wel een helpende hand bieden en is erg sociaal. Hij staat positief in het leven en heeft het beste met iedereen voor. Het is een man die het met iedereen goed kan vinden en graag een praatje maat.

Hij is gelovig, gaat af en toe naar de kerk, maar is niet aan één kerk gebonden. Hij staat dan ook voor meerdere kerkelijke richtingen open.

Deze man heeft een technische opleiding gedaan en is werkzaam geweest als onderhoudsmonteur. Na zijn scheiding heeft hij een aantal jaren in een appartement gewoond, maar hij woont nu al weer geruime tijd in een eengezinswoning met een tuin. Hier is hij heel blij mee, want hij houdt van tuinieren en is graag buiten. Hij houdt ook van de natuur, wandelen en fietsen.

Verder doet hij vrijwilligerswerk, hij kijkt selectief tv en luistert graag muziek. Hij vindt het leuk om af en toe een dagje we te gaan, maar samen dingen ondernemen vindt hij zoveel leuker dan alleen.

Als jij eens wat met deze man wilt ondernemen, neem dan contact op met Samen Verder. Wij kunnen je misschien in contact brengen met deze lieve, hulpvaardige man.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.