Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze man heeft een lengte van 1.81m en een normaal postuur. Hij is lid van een PKN-gemeente, maar staat voor meerdere kerkelijke richtingen open. 

Hij heeft op de fotovakschool gezeten, maar fotografeert niet beroepsmatig. Hij werkt als medewerker detailhandel en fotograferen doet hij als hobby.

Deze man heeft een brede belangstelling en staat voor veel dingen open. Hij houdt van muziek luisteren (klassiek, orgelmuziek, koormuziek) en zingt zelf in een koor. Door het fotograferen heeft hij ook belangstelling ontwikkeld voor kunst en cultuur en bezoekt graag een museum of een tentoonstelling.

Verder houdt hij van koken; voor gasten een lekkere maaltijd serveren vindt hij leuk om te doen. Een andere hobby van hem is het bezig zijn met planten.

Deze man is ook sportief. Hij houdt van fietsen, zwemmen, wandelen en hardlopen. Af en toe gaat hij graag een dagje uit en ook vakanties vindt hij leuk. Hij kiest daarbij niet voor een strandvakantie, maar houdt meer van een actieve vakantie met daarbij belangstelling voor natuur en cultuur.

Eigenschappen die bij hem passen zijn: zorgzaam en gastvrij. Hij staat graag voor anderen klaar en vindt het bijvoorbeeld leuk om anderen te laten genieten van zijn kookkunsten. Hij kan zelf ook genieten van lekker eten en de gezelligheid daarbij. Hij houdt ook van huiselijke gezelligheid. Qua karakter is hij meer introvert dan extravert. Hij is niet iemand die in grote groepen snel op de voorgrond treedt, maar houdt meer van 1 op 1 contacten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.