Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze sociale vrouw werkt als sociotherapeut in een psychiatrisch kliniek. Daarnaast volgt ze een universitaire studie als Psycholoog. Ze heeft blond haar, blauwe ogen en een lengte van 1,60 m. Ze is Christen en lid van een PKN. Geloven vindt ze een hele uitdaging, maar tegelijk ook enorm boeiend.

In haar vrije tijd spreekt ze graag met vriendinnen af, houdt van koken en bakken, creatief bezig zijn met bloemen, houdt van sociale activiteiten, wandelen en kijkt ze graag naar programma’s die met psychologie te maken hebben. Ze vindt het leuk om iets te leren, zoals viool spelen. Daarnaast gaat ze graag zeilen, wat ze dan liefst met een vriendengroep doet.

Ze omschrijft zichzelf als sociaal, communicatief, empathisch en behulpzaam. Ze heeft een eigen mening, maar staat ook open voor meningen van anderen. Ze komt krachtig over en is tegelijk gevoelig en kwetsbaar. Ze zoekt een zelfstandige man, die communicatief vaardig is en initiatief kan nemen. Ze vindt het belangrijk dat de ander empathisch en behulpzaam is en kan reflecteren.

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan door contact op te nemen met één van de medewerkers van Samen Verder

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.