Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Hij heeft bedrijfseconomie gestudeerd (HBO) en is naast z’n werk als controller nog bezig met z’n master. Als vrijwilliger werkt hij voor Stichting Schuldhulpmaatje en hij doet vrijwilligerswerk in de kerk. Hij is lid van een baptistengemeente, maar zou zich bij meer kerkelijke richtingen thuis kunnen voelen.

In z’n vrije tijd sport hij graag en houdt van wielrennen en mountainbiken. Samen met vrienden of kennissen speelt hij graag gezelschapsspelletjes. Daarnaast houdt hij van koken en wil je graag verrassen met een lekkere maaltijd. Hij heeft een goed contact met z’n familie en onderneemt graag iets met vrienden of kennissen. Zo is hij ook zeker in voor een citytrip of een vakantie.

Qua karakter kun je hem omschrijven als rustig, stressbestendig en sociaal. Hij is vriendelijk, geduldig, empathisch en integer. Omdat hij zelf actief en ondernemend is, zou hij het ook leuk vinden om een ondernemende vrouw te leren kennen, zodat ze samen leuke dingen kunnen doen. Binnen een relatie vindt hij het belangrijk om samen dingen te doen en rekening te houden met elkaar. De vrouw die bij hem past is actief gelovig en woont bij voorkeur in het Noorden van Nederland.

Sta jij op vergelijkbare wijze in het leven en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact op met Samen Verder en wie weet ga je binnenkort met deze leuke man op date.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.