Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze man heeft een lengte van 1.80m en een normaal postuur. Hij is kerkelijk actief bij de Vrije Baptistenkerk, maar staat voor meerdere kerkelijke richtingen open. Hij heeft sociale geografie en planologie gestudeerd en is werkzaam bij de rijksoverheid.

In z’n vrije tijd houdt hij van fietsen en gaat naar de sportschool (fitness).

Met zijn familie heeft hij een goede band en hij spreekt ook graag af met familieleden of vrienden. Sterrenkunde wekt van jongs af aan al zijn interesse. Hij leest graag over dit onderwerp, of kijkt tv-programma’s die met sterrenkunde te maken hebben. Verder kijkt hij actualiteitenprogramma’s en voetbal op tv. Hij houdt van de natuur en weidevogels. Hij gaat graag de natuur in (bossen). Ook vakanties vindt hij leuk, hij geeft de voorkeur aan vakanties in Nederland of in de omliggende buurlanden of een stedentrip naar een Europese stad.

Qua karakter is hij rustig, introvert, integer en betrouwbaar. Hij is vriendelijk, respectvol en zorgvuldig. Op zijn werk is hij collegiaal, betrokken en gedreven om zijn werk op een goede manier uit te voeren.

Verder staat hij graag voor anderen klaar en vindt het leuk om anderen te helpen. Hij hecht waarde aan (Christelijke) normen en waarden en zoekt een vrouw voor wie dit ook belangrijk is. Voel jij je aangesproken en denk je dat deze man bij jou past, neem dan contact op met Samen Verder en wie weet gaan jullie binnenkort op date.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.