Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze slanke, sportieve vrouw woont in een leuke woning in het midden van het land. Ze is avontuurlijk ingesteld en heeft op veel verschillende plaatsen over de wereld gewoond en gewerkt.

Ze woont nu echter alweer meer dan 12 jaar in Nederland, samen met haar zoon van 14. Kerkelijk gezien voelt ze zich thuis bij de PKN-gemeente waar ze lid van is, maar ze staat ook wel voor meerdere kerkelijke richtingen open. In het dagelijks leven is ze werkzaam voor de Raad voor de Kinderbescherming in de functie van medewerker operationele ondersteuning. Ze werkt thuis en op kantoor en kan hierbij zelf haar tijd indelen.

In haar vrije tijd wandelt ze graag. Ook houdt ze van zwemmen, fietsen en lezen.

Ze houdt van reizen en gaat af en toe naar een museum, of spreekt af met vrienden. Op tv volgt ze het nieuws of kijkt soms een leuke film.

Qua karakter zou je haar kunnen omschrijven als betrouwbaar, sociaal, open, sportief en gevoelig. Ze is een doorzetter en is avontuurlijk. Ze maakt gemakkelijk contact met anderen. Dus als haar profiel jou aanspreekt zal ze zeker openstaan voor een kennismaking.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.