Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze spontane vrouw woont in een gezellige hoekwoning in een rustige buurt in de provincie Zuid-Holland. Het is nu al weer een aantal jaren geleden dat ze, na een huwelijk van meer dan 25 jaar, is gescheiden. Graag zou ze zich nu weer openstellen voor een eerlijke betrouwbare man, om een gelijkwaardige relatie op te bouwen.

Ze is open en spontaan en bijna altijd vrolijk. Ze is eerlijk en betrouwbaar en heeft het hart op de tong. Daarnaast is ze lief en zorgzaam. Dat zorgzame karakter komt in haar werk ook goed van pas, ze is namelijk werkzaam in een verpleeghuis als verzorgende-IG.

Kerkelijk voelt ze zich thuis bij een PKN-gemeente, maar ze staat ook open voor vergelijkbare kerkelijke richtingen. Zo bezoekt ze ook regelmatig evangelische diensten.

In haar vrije tijd wandelt en fietst ze graag. Ze houdt van gezelligheid en zit graag op een terrasje. Misschien ben jij die leuke, stoere, extraverte man die deze zomer eens samen met haar een terrasje wil pikken.

Als het klikt kunnen jullie onderzoeken of jullie samen iets kunnen opbouwen. Binnen een relatie staat eerlijkheid bij deze vrouw voorop.

Dingen die ze verder nog leuk vindt om te doen zijn: lezen, een dagje naar het strand, shoppen of stedentrips.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar deze vrolijke, verzorgde vrouw, neem dan contact op met Samen Verder en wie weet kunnen jullie binnenkort kennismaken met elkaar.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.