Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze vrouw heeft een lengte van 1.73 en een normaal postuur. Ze is sinds ruim 20 jaar Christen en is sinds kort aangesloten bij een baptistengemeente. Ze voelt zich thuis bij deze gemeente en bezoekt regelmatig de diensten.

Het is haar verlangen en ze ziet het als een avontuur, een uitdagende opdracht om mee te bouwen aan Gods Koninkrijk. Dit samen met anderen en eventueel met een toekomstige partner die ook dit verlangen heeft.

Ze heeft een Hbo-opleiding gevolgd en is werkzaam in de zorgsector.

In haar vrije tijd is ze vooral fysiek bezig: pilates, fietsen en wandelen. Ze houdt van lezen; de Bijbel, verdiepende christelijke literatuur en werk gerelateerde boeken en artikelen. De  weekenden mag ze graag uitgebreid koken (puur natuur) en spreekt ze af met vriendinnen en familie. Ze houdt van muziek en gaat af en toe naar een concert.

Ze omschrijft zichzelf als empathisch, zorgzaam, actief, nieuwsgierig, soms wat ongeduldig. Ze is sociaal maar heeft ook behoefte aan tijd voor haar zelf, vooral na een drukke werkdag. Ze heeft uitdagingen in het leven nodig. Ze wil zich graag blijven ontwikkelen en ziet het leven als een groei- en leerproces. Meer worden zoals God ons mensen bedoeld heeft, gevormd worden naar het beeld van Jezus.

Ze kan zich goed aanpassen, en vindt snel aansluiting bij mensen. Grenzen blijven aangeven is een aandachtspunt, niet te snel ja zeggen.

Ze is niet materialistisch. Ze leeft bewust, vrij basics en ziet dit ook graag bij een partner; iemand die ook een bewuste levenshouding heeft en kritisch is, mbt bv voeding.

Ze herkent zich wel in een bourgondische calvinist.

Als ze ergens voor gaat, dan doet ze dit voor de volle 100 procent.

Ze zoekt een partner met wie ze mooie en verrijkende gesprekken kan voeren.. Iemand met wie ze samen het leven kan vieren, met wie ze kan lachen, iemand die vrede met zichzelf en met God heeft. Iemand die een goede dosis zelfreflectie heeft en het verleden geheeld heeft.

Goede communicatie vanuit kracht, kwetsbaarheid, liefde en verbinding is eigenlijk wel een must voor haar binnen een intieme relatie, waarbij respect is voor elkaars waarden en normen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.