Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze goed uitziende, sociale man woont op een mooie plek in Twente. Hij is een ondernemer en heeft een goedlopend bedrijf met projecten door het hele land.

Op jonge leeftijd is hij getrouwd met zijn eerste vrouw. Zij is jaren geleden overleden en heeft een grote bijdrage geleverd aan hun warme en harmonieuze gezin. Zijn tweede huwelijk is helaas beëindigd door een scheiding.

Hij is een trouwe kerkganger bij de rechterflank van de Gereformeerde Gezindte. De vrouw die hij zoekt heeft een vergelijkbare kerkelijke achtergrond, hoewel hij tegenwoordig wel iets ruimer kijkt dan alleen zijn eigen kerkverband.

Hij zoekt een lieve, vlotte, spontane vrouw. Hij zou graag weer een verbinding aangaan met iemand die op dezelfde manier in het leven staat als hij, ondernemend en energiek. Het liefst zou hij eerst op basis van vriendschap iets op willen bouwen en wie weet kan er vanuit een warme, diepere vriendschap een relatie groeien.

Hij is een trotse vader en opa en heeft een hechte band met zijn kinderen en kleinkinderen. Hij is een echte familieman en een mensenmens. Hij gaat graag met andere mensen om en heeft een hechte kring met mensen om zich heen staan. Verder is hij open, empathisch, heeft veel voor anderen over en heeft een stevige persoonlijkheid.

Hij houdt van fietsen, zwemmen en tuinieren. Ook houdt hij van reizen. Naast z’n drukke bestaan als ondernemer probeert hij tijd vrij te maken om samen met mensen die hem dierbaar zijn activiteiten te ondernemen.

Ben jij die leuke vlotte vrouw die denkt dat ze bij deze ondernemende man past, neem dan contact op met Samen Verder en wie weet kun je binnenkort kennismaken met deze leuke Tukker.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.