Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze vrouw is sinds ruim 3  jaar weduwe. Na het doorlopen van een rouwproces staat ze nu weer open voor de liefde. Ze is Christen en heeft een levend geloof. Momenteel is ze lid van een thuisgemeente. Ze voelt zich hier thuis, maar staat in principe open voor elke Christelijke stroming. Ze heeft liefde voor God, ze is iemand die Hem wil gehoorzamen en zich door Hem wil laten leiden.

Ze heeft bijna 30 jaar lang gewerkt als kleuterleidster in Brabant, waar ze met haar man en 3 kinderen heeft gewoond. Op dit moment geniet ze van haar pensioen. Ze heeft een sociaal netwerk en spreekt regelmatig met vriendinnen af. Ook houdt ze erg van fietsen, wandelen en lezen.  Ze luistert af en toe naar Christelijke muziek.

Als ze zichzelf zou moeten omschrijven is ze iemand die goed kan luisteren. Ze is zorgzaam, kan zich makkelijk aanpassen, is ondernemend, introvert en creatief, vooral met kinderen.
De man die bij haar past is ondernemend en heeft Liefde voor God. Als jij denkt dat je die man bent die bij haar past, neem dan contact op met Samen Verder.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.