Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze ondernemende, oprechte, spontane, niet rokende vrouw woont centraal op de Veluwe, maar voor een leuke man is ze best bereid om een eindje te rijden.

Ongeveer 5 jaar geleden is ze gescheiden. Nu haar kinderen, met wie ze een goede band heeft, de deur uit zijn, zou ze weer een fijne gezonde relatie op willen bouwen met een stabiele man met wie ze goed kan communiceren.

Ze werkt met veel plezier als verpleegkundige in de wijkverpleging en heeft onregelmatige werktijden. Naast haar werk is ze actief als vrijwilliger.

Het geloof is belangrijk voor haar, maar niet te zwaar. Haar wens is  om het Christen-zijn samen met haar toekomstige partner te delen. Zelf is ze lid van een PKN-gemeente.

Graag trekt ze wandelend of fietsend de natuur in en houdt daarbij van de bergen, bossen en de zee. Daarnaast is ze geïnteresseerd in cultuur, vindt het af en toe leuk om een museum of een voorstelling te bezoeken. Regelmatig luistert ze naar Groot Nieuwsradio of licht klassieke muziek. Ze is graag creatief bezig, geniet van haar tuintje maar ook van een goed boek.

Ze vindt zichzelf een open persoonlijkheid, waait niet met alle winden mee, een creatieve denker, praktisch ingesteld, hartelijk, zorgt graag voor de ander, kritisch, en gevoelig.

Samen geloven, tijd en oprechte aandacht voor elkaar, betrouwbaarheid, zelfstandigheid, doortastend met de nodige diepgang maar ook met een vleug humor, elkaars maatje zijn door dik en dun, goed kunnen relativeren , is wat zij graag zou willen in een relatie. Kortom: het alleen-zijn omzetten in Samen een toekomst op te durven bouwen, ondanks dat ieder een eigen verleden heeft.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.