Relatiebureau op christelijke basis
Vrijblijvend contact? 088-1303400

Deze leuke, intelligente vrouw werkt in de paramedische zorg in de front- en backoffice. Naast haar werk, spreekt ze graag af met vriendinnen. Ze wandelt graag en houdt van goede arthouse films. Af en toe gaat ze op stedentrip met vriendinnen. Thuis geniet ze van lezen in de tuin en als het daar te koud voor is, lekker op de bank. Ze is gek op goede koffie: flat white en espresso. Een barista cursus staat hoog op haar verlanglijst.

Ze is sportief: loopt een aantal keer per week hard, doet aan Pilates en zeilt regelmatig. Ze is hartelijk, gastvrij, zorgzaam, nuchter, open en direct. Ze kan goed luisteren en praat makkelijk, als ze zich op haar gemak voelt. Ze staat open voor nieuwe dingen en is geïnteresseerd in anderen. Van huis uit ging ze naar de GKV in de buurt van Rotterdam. Nu is ze lid van een baptistengemeente, waar ze o.a ook actief is als teamleider pastoraat. Ze is in 2014 gescheiden na een huwelijk van 18 jaar, ze heeft 2 volwassen dochters die beiden de deur uit zijn gegaan voor hun studie.

De man (50-60 jaar) die ze zoekt is intelligent, zelfstandig, sociaal, open, evenwichtig en trouw. Hij heeft een positieve instelling, is sportief en verzorgd. Verder heeft hij een brede interesse en de nodige diepgang en kan goed communiceren. En hij heeft een gezonde leefstijl. Echte verbinding ervaren; elkaar zien, horen en waarderen. Samen geloven,elkaar versterken. En van betekenis zijn voor anderen. Dat is waar ze naar uitkijkt.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Zonder inschrijving kan je reageren.